Captain Burger

De meningen over hamburgers zijn over het algemeen sterk verdeeld in onze maatschappij. Doorgaans wordt dit broodje al snel weggezet als een vette hap, maar niks is minder waar. Een broodje hamburger hoeft niet saai of ongezond te zijn. Er zijn perfecte samenstellingen waarbij gezond de boventoon voert!

Captain Burger maakt gebruik van dagverse producten en salades die dagelijks worden geleverd door lokale leveranciers. Voor de beste hamburgers wordt geen ingevroren vlees, maar altijd 100% ambachtelijk Angus rundvlees gebruikt. Deze burgers worden altijd op een lava-grill bereid waardoor de heerlijke onmiskenbare smaak van Captain Burger duidelijk te proeven is.

Wij maken het niet alleen gezond, maar het getuigt ook van onze obsessie voor kwaliteit.

Milieuvriendelijke verpakkingen burgers

De verpakking van de burgers van Captain Burger zijn biologisch afbreekbaar en niet belastend voor het milieu. Al uw bestellingen worden bezorgd in een tas van gerecycled papier zonder plastic erin verwerkt.

Anderen over Captain Burger

Jan Bos:
Uistekende kwaliteit. Porties zijn super groot.


Anoniem:
At last knapperige frietjes en een burger die warm is en het broodje nog knapperig. En een bezorger die het wisselgeld al gereed had. Goed bezig!


Anoniem:
Wat een aanwinst! Een echte dikke burger! Top spek dr op! Super lekkere BBQ saus. Heerlijke friet dr bij. Klasse! Jullie hebben het -wel- helemaal begrepen ;) Tot snel.


Wesley:
Top écht top


Karel:
Echt lekker!


Chris:
Dit was pas een burger!! Wat was dit een genot om te eten!! Super!! Lieve bezorger trouwens ook


Lieke Smeets:
Door een fout in mijn bestelling was de bestelling veel te vroeg onderweg toen ik nog niet thuis was. Dit hebben ze toen kosteloos opnieuw op de goede tijd verzonden. Super service! Daarnaast waren de burgers en frietjes heerlijk :D Ik ben groot fan!


Anoniem:
Amazing! :)
Delicious burgers!


Captain Burger: only the best quality!
Captain Burger

Original Hamburgers Only

Telefoon: 070-3177855

info@captainburger.nl